Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over Jelier Gevelliften

Jelier Gevelliften zorgt voor een optimale conditie van uw gevelonderhoudsinstallatie. Met de vakkennis van onze mensen in technologie, onderhoud en nieuwbouw scheppen wij de voorwaarden voor een zorgeloos gebruik van uw gevelonderhoudsinstallatie.

Jaren lang ervaring met glazenwasinstallaties
Jelier Gevelliften heeft al meer dan 25 jaar ervaring met gevelonderhoudsinstallaties en glazenwasinstallaties voor gebouwen in binnen- en buitenland. Jelier Gevelliften zorgt dan ook voor een optimale conditie van uw gevellift.  Door onze ruime ervaring met een groot aantal merken kunnen wij u ruim van dienst zijn. Jelier Gevelliften levert en onderhoudt merkonafhankelijke installaties. Samen met u wordt naar de meest geschikte oplossing gezocht.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren